Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ 1

Είχα να γράψω καιρό. Γράφω τώρα που έχω γυρίσει από βόλτα και είμαι με την οδοντόβουρτσα στο στόμα! Και γράφω γιατί άρχισε ξανά να γίνεται μία αλλαγή στη ζωή μου.
Οι αλλαγές κάνουν καλό. Γενικά να μην σου γίνεται κάτι ρουτίνα. Να υποδέχεσαι ευχαρίστως μία καινούρια πρόκληση και εμπειρία στη ζωή σου.
Είχα μπει σε ένα πλάνο παρακολούθησης της σχολής μου, γυμναστικής και εξόδων τόσο καιρό. Μπορώ να πω ότι το απολάμβανα. Μέσα στο τελευταίο μήνα αρχικά προστέθηκαν τα μαθήματα γερμανικών (που ήρθαν κυριολεκτικά από το πουθενά). Ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση να τα ξαναξεκινήσω, παρ' όλα αυτά το 'κανα, και ως τώρα δεν μετανιώνω. Αν και ζορίζομαι πολύ για να πω την αλήθεια.
Επίσης μέσω των αλλαγών γνωρίζεις συνέχεια νέα πρόσωπα. Νέα πρόσωπα που σου αποκαλύπτουν κι άλλα στοιχεία για τον εαυτό σου που αγνοούσες. Νέα πρόσωπα που δίνουν χρώμα στη ζωή σου και σε κάνουν να ξυπνάς χαρούμενος κάθε πρωί.
Αυτή η διαρκής αλλαγή είναι η φρεσκάδα που διατηρεί τον εαυτό σου ζωντανό. Κούραση θα υπάρξει, αλλά σίγουρα θα υπάρξει και άφθονος χρόνος για ξεκούραση.
Έτσι κι αλλιώς όμως, για αυτήν την κούραση ζούμε, και αυτή η κούραση είναι που μας γεμίζει συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: