Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ... ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Γιατί παρακαλώ;;; Οι νομοθέτες άνθρωποι δεν είναι;; Δεν έχουν καύλες εεεε κάψες πήγα να πω... Έ; Και επειδή όμως οι νομοθέτες είναι άνθρωποι, είναι εκτός από καυλιάρηδες, και διαστροφικοί. Και αυτό φαίνεται από ορισμένους νόμους, οι οποίοι εκφράζουν μάλιστα και την εκάστοτε κοινωνία.
Σας παρουσιάζω λοιπόν το θέμα μας!


Νομοθετικά παράξενα γύρω από το σεξ


- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
Κάποιος Ινδονήσιος νομοθέτης φαίνεται, όταν άκουσε πως οι περισσότεροι άνθρωποι χάνονται από ανούσιους λόγους και πεθαίνουν από μαλακίες, το πήρε πολύ τοις μετρητοίς!
Δυστυχώς όμως και στη χώρα μας η "μαλακία τιμωρείται" αυστηρά, όταν γίνεται πάνω στο τιμόνι... (να τος ο Προφ και με τα παραδείγματα που προάγει για μια καλύτερη κοινωνία! πςςς!)

- Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
Βιογραφικά αποστέλλονται και μέσω e-mail για τους ενδιαφερόμενους. Πάντως σας προειδοποιώ. Θα γαμηθείτε στην δουλειά.


- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
Εδώ η διαστροφή αγγίζει τέτοια όρια ώστε μην εκπλαγείτε να δείτε άντρες να φοράνε σε θηλυκές κατσίκες στραπόν! (Πάλι καλά που δεν έχουν εκεί θηλυκές γοριλίνες γιατί θα 'χαν μεγάλα προβλήματα...)

- Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλασή στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει.
Ε μα! Αυτό θα πει σεβασμός για τη γυναίκα! Έτσι δεν θα τη φέρει ο τζέντλεμαν γιατρός σε δύσκολη θέση. Μπορεί να 'χει τίποτα σοβαρό αφροδισιακό βέβαια και να πεθάνει αλλά...


- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
Απορία 1: Ρε παιδιά το ύφασμα χάθηκε; Απορία 2: Στους μαύρους μουσουλμάνους βάζουν τσιμεντόλιθους;

- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοίχο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοίχου, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
Θα ανέβει στα σχοινιά και θα ρίξει και ένα τσόκσλαμ στο καπάκι στον άπιστο σύζυγο. Όσο για την ερωμένη θα την "τρυπήσει" με καλάζνικοφ.

- Στο Λίβερπουλ οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια.
Πάλι ψάρι θα φάμε σήμερα βρε William;;;;;;;;

- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός!
Κολομβία νούμερο ένα παραγωγή στην τσόντα! Ταινίες βγαλμένες από την καθημερινότητα. Στο τέλος θα μπει και η μανούλα κάτω από τα σκεπάσματα.

- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.
Με τον υιό της οικογενείας τι παίζεται; Πώς την είδες ρε μεγάλε; Ο μαμιάς της γειτονιάς;;!


- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.
Εντωμεταξύ οι στραβές άμα γίνουν, θα γίνουν απο μεθυσμένους! Τότε είναι που δεν θα καταλάβει ο άλλος από προφυλακτικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: