Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΣΕ ΛΕΝΕ...ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΗ....


16/2 ξεκινάμε. Αρχίζει η εξεταστική. 13/3 τελειώνουμε. Περίπου ένας μήνας. Τα μαθήματα τελειώνουν 20/2.
Κουλό:
Νο. 1) 16/2 - 20/2 άμα καταλάβατε καλά θα γίνονται και θα δίνονται μαθήματα ταυτόχρονα. Το πρωί εξεταστική το βράδυ παρακολούθηση. Πολύ πρωτόγονο μου ακούγεται.
Νο. 2) 13/3. Τότε τελειώνουμε. Μάρτη! Που ακούστηκε η χειμερινή εξεταστική να τελειώνει Μάρτη μήνα. Τι σόι χειμερινή είναι τότε ... Δεν την ονομάζουμε ανοιξιάτικη να μην ζούμε σε αυταπάτες;
Νο. 3) Και πότε θα ξεκινήσει το νέο εξάμηνο; Λογικά 14-15/3 κάπου εκεί. Και πότε θα κάνουμε καλοκαίρι; 22/7 με 20/8 άμα είμαστε τυχεροί και περάσουμε κανά μάθημα γλιτώνοντας την επαναληπτική; Μπα τι σόι Πολυτεχνείο είμαστε... Θα κάνουμε και μια κατάληψη όταν έρθει το καλοκαίρι 2 μηνών να νιώσουμε και διακοπές. Τότε θα ναι καλοκαίρι και δεν θα μας πειράζει πολύ να αναβληθεί και το εξάμηνο.
Νο. 4) Αυτό το εξάμηνο θα κάνουμε άμα δεν κάνω λάθος γύρω στις 11 βδομάδες μάθημα. Έχει βγει η ύλη; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ! Μιλάμε δηλαδή για μία κανονικότατη ελληνική αυταπάτη.

Ο ρόλος του δημόσιου ελληνικού πανεπιστημίου υποβαθμίζεται συνεχώς. Ας κάνουν κάτι σοβαρό οι πολιτικοί εκτός από το να μετράνε τα κουκιά τους. Ας μπορέσουμε να πουμε και εμείς μια φόρα με τη χάρη της Πετρούλας "ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: